Ştiri

Caravana mobilă Blood Network aduce bilete gratis la Neversea

Două dintre cele mai mari festivaluri urbane din România, Untold şi Neversea, se implică în continuare şi în campanii umanitare. Cea mai recentă, caravana mobila Blood Network, ajunge în Constanţa și Timișoara weekendul acesta. Tinerii vor putea dona sânge în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa, sâmbătă şi duminică, între orele 08:oo- 12:00, şi vor primi un bilet gratuit la festivalul care se va desfăşura în perioada 7-9 iulie în oraşul de la malul mării.

Campania organizată în parteneriat de Untold și Neversea a fost extinsă anul acesta în patru  dintre cele mai importante orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Constanța și Timișoara. Toți cei care doneaza sange la caravanele mobile, se înscriu în baza de date Și eu donez pentru tichete de acces la festivaluri, iar cei care donează sânge la centrele de transfuzie din întreaga țară vor primi reduceri la abonamente, au anunțat organizatorii.

Campania Blood Network este una dintre cele mai premiate campanii de comunicare socială responsabilă din Romania și din Europa și este realizată în parteneriat cu platforma tehnologică de donare de sange „Și eu donez”, McCann Erickson Romania, dar și cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s