Reportaje

Top 5 cele mai scumpe hoteluri din Mamaia

Cea mai selectă stațiune de pe litoralul românesc vine în fiecare an cu oferte pentru toate categoriile de turiști, dar în special pentru cei dispuși să cheltuie cât mai mulți bani. Dacă vor să se răsfeţe în lux, turiștii trebuie să plătească între 724 şi 1.633 de lei pentru o singură noapte într-o cameră dublă în cele mai scumpe hoteluri din Mamaia.

Sursa foto: iaki.ro

5) Iaki Hotel

Hotelul de patru stele patronat de fostul jucător de fotbal, Gheorghe Hagi, este unul dintre cele mai selecte hoteluri din stațiune. Pentru a petrece o noapte la Iaki alături de încă o persoană, prețul începe de la 724 lei pe noapte cu micul dejun inclus. Pentru cei interesați să aibă și prânzul inclus, costul se ridică la 860 lei pe noapte.

sursa foto - tripadvisor.com (savoy hotel mamaia)

Sursa foto: tripadvisor.com

4) Savoy Hotel

Savoy este un hotel de patru stele situat în partea de centru-nord a stațiunii. În perioada iulie-august, pot fi rezervate doar sejururi de minimum cinci zile, pentru care turiștii vor plăti cel puţin 945 de lei pe noapte. Oferta este all-inclusive, iar cei interesați beneficiază de piscină și plajă privată.

sursa foto - booking.com (arena regia hotel)

Sursa foto: booking.com

3) Arena Regia Hotel

Parte a complexului Marina Regia Residence, Arena Regia este un hotel de cinci stele situat în nordul Mamaiei. Acest complex deține, totodată, și hotelul de patru stele Arcadia, dar și un spa, restaurante exclusiviste, vile de lux și un cort care poate fi închiriat pentru evenimente. O noapte într-o cameră matrimonială la Arena Regia pornește de la 1.138 lei și are toate mesele incluse.

sursa foto - booking.com (opera hotel)

Sursa foto: booking.com

2) Hotel Opera

Turiștii care vor să petreacă un sejur opulent în stațiunea Mamaia pot alege Hotelul Opera. Acesta a fost inaugurat recent, în luna mai 2017, și se află la doar 50 m de clubul Loft, 100 m de plaja Bamboo și clubul LeGaga. Pentru a se caza o noapte într-una dintre cele mai noi locații construite pe malul Mării Negre, turiștii trebuie să scoată din buzunar minimum 1.350 lei pe noapte (prețul pentru o cameră dublă). Oferta include micul dejun.  

sursa foto - booking.com (vega hotel)

Sursa foto: booking.com

1) Vega Hotel

Pe cea mai înaltă poziţie a acestei liste se află hotelul de cinci stele Vega, al cărui preț pentru o noapte de cazare pornește de la 1.633 de lei pe noapte, cu micul dejun și prânzul incluse în pachet. Potrivit site-ului web al hotelului, cei ce aleg acest resort pentru vacanță se pot bucura de cea mai mare plajă privată din Mamaia, Blue Flag – Vega Vintage Beach. De asemenea, Vega pune la dispoziție facilități pentru sporturi acvatice: ski-jeturi, hidrobiciclete, caiace şi șalupe de agrement cu echipament de schi nautic.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s